LIVE YOUR WORK is sterk in het efficiënt scannen van organisaties en hun medewerkers. Door medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling op waarde te schatten kan de organisatie groeien. Wat motiveert medewerkers en wat hebben ze nodig om vanuit hun kracht te kunnen werken? Op die vragen vindt LIVE YOUR WORK een antwoord.

Learning & Development

 Live Your Work helpt organisaties en teams om te leren leren. Optimaal rendament uit learning en development interventies bereiken door o.a. gebruik te maken van de 70-20-10 gedachten. Impact en het verschil maken door dit alles in lijn te laten zijn met de visie en strategie van organisaties. 

 

Ontwikkelvraagstukken voor medewerkers en teams binnen organisaties. Een onderwerp dat met veel verschillende generaties binnen een organisatie extra boeiend is, met alle vragen die daarbij horen. Welk L&D beleid past goed bij het bedrijf en de doelstellingen? Wat zijn de wensen en behoeften van de medewerkers?

 Wat vraagt het van medewerkers en managers om daadwerkelijk de vertaalslag naar de werkvloer te maken? Op welke manier kan mentoring en coaching bijdragen? En, last but not least, hoe motiveren we medewerkers om continu met hun eigen ontwikkeling bezig te zijn? 

Vragen die ertoe doen en een concreet antwoord verdienen. LIVE YOUR WORK maakt een analyse, geeft advies en voert uit. Op projectbasis of ad interim. Het gehele traject kan uit handen worden genomen. Van onderzoek tot het opzetten van een compleet proces, inclusief advies voor beleid en procedures. Altijd op maat gemaakt en voor langere tijd bruikbaar. Voor een duurzaam, gezond werkklimaat dat aansluit op de bedrijfsstrategie.