REIS VAN DE HELD - in business

Onze missie is om medewerkers vanuit hun essentie bij te laten dragen aan de doelstellingen van een organisatie. Ieder mens heeft een unieke essentie. Juist door expressie te geven aan je essentie vervul je een unieke rol in je omgeving waarmee jij het verschil maakt. Op een manier zoals alleen jij dat kan. 

De sleutel van duurzaam succes & geluk zit hem in het uiting durven geven aan jouw unieke zelf, geloven wij. Dan komt het grootste potentieel van de mens naar boven en dat is het mooiste wat er is. Daarom doen wij wat wij doen. Vanuit onze eigen essentie bijdragen aan het zelfbewustzijn van medewerkers. Op een manier zoals alleen wij dat kunnen. Echtheid van een individu, organisatie en maatschappij als motor. 


Meer informatie is te vinden op: www.reisvandeheldinbusiness.nl 

VOOR WIE IS DE REIS?

De wereld om ons heen is aan het veranderen. Oude structuren vervagen en er ontstaat ruimte en verlangen voor samenwerkingen met oog voor, people, planet en profit. Samen maken we het verschil. Het verschil voor een duurzame wereld. 

Om deze verandering teweeg te brengen is authentiek leiderschap nodig. Reis van de Held in business is ontwikkeld voor de helden (jong en oud) van nu.

Helden die:

Impact willen maken vanuit hun essentie en anderen inspireren dit ook te doen. Wakker schudden. Kleur durven te bekennen, opstaan voor hun eigen waarheid, transparant en open communiceren. Luisteren. Hun eigen identiteit (h)erkennen. Werken vanuit kracht, talent en een sterke missie. Voor opschudding en beweging zorgen binnen bedrijven en hiermee de wereld om ons heen.