LIVE YOUR WORK richt zich op het vergroten van eigenaarschap van de gecoachte voor het eigen ontwikkelproces. Het doel van een coachtraject is het versterken van het leervermogen van de gecoachte. Door de zelfverantwoordelijkheid voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling bij individuen en teams te stimuleren ontstaat er beweging.

(Team) Coaching

Welk effect heeft mijn gedrag op anderen en welk gedrag roept dit weer bij mij op? En welke opvattingen, waarden en normen liggen aan de basis van mijn gedrag? Hoe ziet het systeem eruit en wat zet het klem? Wat belemmert mij om..? Typische vragen die naar voren komen bij coaching. 

Live Your Work wil individuen en teams laten ervaren hoe hun eigen ijsberg in elkaar zit en wat de effecten zijn van hun (onbewuste) overtuigingen, emoties en gedragspatronen. Hierdoor kan beweging ontstaan. Bij ieder coachtraject vormt een heldere meetlat en eigenaarschap de basis. 

Young Professionals

Daarnaast is er een specifiek coachingsprogramma voor young professionals die willen onderzoeken waar hun kracht ligt en hoe deze om te zetten in resultaat en richting. Met een kritische blik en doortastende vragen komen we samen bij de kern van jouw ambitie. Door de mogelijkheden, de ambities en de drijfveren van mensen in kaart te brengen komt er focus.