Mijn naam is Karlijn. Bewustzijnsontwikkelaar, psycholoog en coach pur sang. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in professionele, corporate omgevingen ben ik 7 jaar geleden gestart met LIVE YOUR WORK. Ik wilde mijn gedrevenheid, visie en stijl, kortom mezelf als puur instrument, inzetten voor eigen opdrachtgevers en gecoachten.

Bij het uitvoeren van projecten en het onwikkelen van development programma's werk ik samen met ervaren professionals. Onze werkwijze onderscheidt zich door een kritische blik in combinatie met het liefdevol kunnen confronteren van individuen of teams. Een spiegel voorhouden waardoor beweging en groei ontstaat. Door ruimte te geven aan het pad van bewustwording ontstaat groei. Zowel voor het individu als bedrijf.

Referenties

"

I know Karlijn as a highly motivated and committed professional. She is one of those rare people that really can make the difference and drive change. Karlijn is hands-on, but understands the bigger picture, she is well organised and precise, but combines this with pragmatic approaches to achieve business objectives. She is a team player, but foremost, she is a very nice person to work with.
I'm sure I will be working with her in the future!

"
Theo Slaats, Partner, Deloitte Consulting BV
"

Ik heb Karlijn leren kennen als een leergierige en ambitieuze collega. Zij heeft hart voor de zaak en haar werk tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is zij positief kritisch, oprecht geïnteresseerd en een sociale collega die, ondanks de werkdruk, oog heeft voor haar omgeving. 
Ik vind Karlijn een heerlijk mens om mee te werken: professioneel, zakelijk, mensgericht en op z’n tijd in voor een geintje en gezelligheid.

"
Chantal Heutink, Owner, 4xD
"

Karlijn is een vooruitstrevend persoon, ze is leergierig en staat niet graag stil. Ze vindt samenwerken prettig en heeft een duidelijk overzicht. Ze kan hoofd- en bijzaken gemakkelijk onderscheiden en kan vlot tot de kern komen. Ze vindt het interessant om te kijken wat mensen drijft, wat maakt dat ze doen wat ze doen.

"
Noortje Versteeg, Owner, LEEF
"

Karlijn heeft voor Strict Academy een uitstekende opdracht uitgevoerd. Binnen een korte periode heeft ze een aantal Young Professionals weten te selecteren. Daarnaast heeft ze aan aantal kwaliteitslagen weten te maken binnen het Strict Academy concept. Karlijn is ambitieus, doortastend en een harde werker. Bovenal is een vrolijke persoonlijkheid waar het erg plezierig is om mee samen te werken. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

"
Erik Ligthart, Directeur, Strict Academy
"

Ik heb Karlijn ervaren als een ambitieuze hardwerkende dame. In haar periode bij Comforce Recruitment heeft ze zaken zeer snel opgepakt en met veel enthousiasme en gedrevenheid haar taken vervuld. Karlijn is iemand die zeer nauwkeurig werkt en organisatorisch erg sterk is. 
Door haar mensenkennis en haar oprechte interesse geeft ze zowel kandidaten als collega’s een vertrouwd en prettig gevoel. 
Mede door haar positieve instelling was het erg prettig om met Karlijn samen te mogen werken.

"
Leonie Vet, Consultant, Comforce Recruitment
"

Karlijn heeft me geholpen voor een belangrijke sollicitatie. Het doornemen van vragen en mijn sterke en zwakke kanten was heel prettig, maar met name het sturen van mijn zelfreflectie gaf me dermate veel vertrouwen dat ik vrijwel zonder zenuwen de sollicitatie aanging. Met resultaat: ik heb de baan gekregen. Dankjewel!

"
Coachee, Career Coaching, Live your work
"

Karlijn was een geweldige aanvulling voor het Campus Recruitment team. Karlijn bezit goede analytische vaardigheden en gedegen kennis van recruitment en de arbeidsmarkt. Daarnaast is Karlijn resultaatgericht, ambitieus en streeft ze naar kwaliteit. In al haar werkzaamheden komt een echte all round HR professional naar voren. Haar coachende vaardigheden en haar gevoel voor sfeer en oog voor collega’s maakt haar een erg fijne partner om mee samen te werken. Ik zou haar dan ook bij iedereen aanbevelen

"
Jeroen Wetzels, Manager Recruitment IITP, ING
"

Ik heb veel gehad aan Karlijn als Key Potential Expert bij ING. Karlijn is enorm gedreven, betrokken en is in staat je écht kritisch na te laten denken over jezelf en de keuzes die je maakt.

"
Johan Hoogeveen, Management Trainee, ING Bank